Ezekkel a felvételekkel akarja bizonyítani Depp, hogy Amber Heard megcsalta őt Elon Muskkal és James Francóval (videó)

Javában zajlik Johnny Depp és Amber Heard pere, melyről szinte óránként érkeznek a legfrissebb hírek. Úgy tűnik, Depp most bevetette a legerősebb fegyverét egykori felesége ellen.

Nagyon úgy áll a helyzet, hogy ebben a perben semmi sem tabu. Nem meglepő, ugyanis 100 millió dollárról van szó. Ha Deppet minden pontban bűnösnek találják, akkor Heard az összes pénzzel együtt távozik, de a színésznek is sok módja van arra, hogy keresztbe tegyen egykori párjának. Ha Depp nyer, azzal végleg tisztázhatja a megtépázott hírnevét, ugyanis a botrányokkal tarkított válása a földbe állította a karrierjét.

Talán a legnyilvánvalóbb bizonyíték Depp mellett nem más, mint Amber két komoly hírességgel folytatott viszonya. A színész védője olyan felvételeket mutatott be az esküdteknek, amelyeken a színésznő késő esti "találkozókon" vesz részt a Tesla vezérével, Elon Muskkal és James Francóval.

Mindkét hírességtől azt várták, hogy elmenjenek és tanúskodjanak a tárgyaláson, de valószínűleg nem fognak megjelenni. Depp mellett szól, hogy mindkét férfinak bizonyítottan akkor voltak vélt vagy valós viszonya a színésznővel, amikor Amber Heard még Depp felesége volt. A bizonyítékokat tovább erősíti, hogy a liftes felvételeken vannak olyan pillanatok, amikor a színésznő nem visel ruhát (?), és csak egy takaróval fedi a testét.

A napokban kezdődött perből már most rengeteg dolog derült ki, amelyekről eddig nem volt tudomása a nagyközönségnek. Ezek közé tartozik, hogy Depp nővére szerint az édesanyjuk fizikailag bántalmazta őket, de napvilágot láttak Depp súlyos üzenetei is, melyeket barátjának írt Heardről.