Brad Pitt a közelmúltban már pedzegette, hogy visszavonulna a filmezéstől, de legalábbis sokkal kevesebb szerepet vállalna, és úgy tűnik, nem is a levegőbe beszélt az Ad Astra - Út a csillagokba sztárja.

Brad Pitt az egyik legnagyobb esélyese a jövő évi Oscar-nak a legjobb férfi főszereplő kategóriájában. A Volt egyszer egy Hollywood csak a kezdet volt, de napokon belül a mozikban a színész új sci-fije, az Ad Astra - Út a csillagokba, melyért már most rajonganak a kritikusok, akik szerint Pitt az alakításával nagy eséllyel pályázik a legrangosabb díjakra a fesztiválszezonban.

Az esélyesek pedig nem is szokták elszalasztani a lehetőséget, hogy maguk és a filmjük mellett kampányoljanak, erre azonban idén nem kell számítanunk a színésztől, derült ki az EW-nek adott friss interjújából.

Pitt elmondta, hogy idén tartózkodni fog, és a háttérből figyeli majd az eseményeket, és pihenéssel tölti majd az idejét, még annak ellenére is, hogy ezzel nem igazán fogja tudni növelni az esélyeit.

Brad Pitt a 12 rabszolgaság legjobb filmnek járó Oscarjából nagyban kivette a részét 2014-ben, de fő- illetve mellékszereplő kategóriában még nem díjazta az Akadémia.

Az Ad Astra - Út a csillagokba szeptember 19-től látható a magyarországi mozikban.


Via EW