Ezért vállal egyre ritkábban amerikai filmet Jackie Chan

Az elmúlt időszakban több alkalommal is felmerült a hír, hogy elkészül a Csúcsformában negyedik része, egyelőre azonban nem igazán történt semmi konkrétum a projekttel kapcsolatban.

Jackie Chant egyébként is egyre ritkábban látni az utóbbi években hollywoodi filmekben, amely úgy tűnik, egyáltalán nem a véletlen műve. A színész a brazil Filmelier magazinnak adott interjúban mesélt arról, miért is hagyta ott gyakorlatilag a nyugati filmipart:

“Szeretnék biztos lenni abban, hogy minden évben egy új oldaláról ismerheti meg Jackie Chant. Nem szeretném viszont, hogy egy egyszerű akciósztárként gondoljanak rám, hanem egy valódi figuraként, aki csakugyan képes ezekre a dolgokra. És nem szeretem ismételni önmagam” - nyilatkozta a színész, majd azt is hozzátette, hogy bár számos felkérést kapott, többnyire a hongkongi zsaru szerepét próbálták ráhúzni

Legutóbb a 2017-ben megjelent Az idegen című filmben láthatták a nézők Jackie-t, a nagy hollywoodi visszatérés azonban úgy tűnik, egyelőre várat magára.