Sydney Sweeney (cikkünk galériájában) a hatalmasat bukó Madame Webben való szerepvállalását stratégiai lépésnek nevezte, amely megnyitotta az ajtókat a Sony Picturesnél, és az Imádlak utálni sikeréhez vezetett.

"Számomra ez a film volt az építőkocka, ez tette lehetővé, hogy kapcsolatot építsek ki a Sonyval" - mondta Sweeney a GQ UK-nek adott interjújában. "A Madame Web nélkül nem lett volna kapcsolatom az ottani döntéshozókkal" - mondta, hozzátéve, hogy egyes döntései stratégiai üzleti célúak.

A Madame Web kudarca ellenére Sweeney értékes kapcsolatokat épített ki, amelyek olyan lehetőségekhez vezettek, mint a Barbarella remake. A GQ UK-nek adott interjújában elmondta, hogy ez a tapasztalat megtanította neki az együttműködés fontosságát.

"['Madame Web'] egy olyan nagy film, amelyben rengetegen vettek részt" - tette hozzá a film bukásának kapcsán. "Csak színészként alkalmaztak, és örülök, hogy életre kelthetek egy olyan karaktert, aki iránt olyan izgatottak a kis unokatestvéreim. Egy ilyen filmnél nem irányíthatom a végeredményt, főleg, ha nem vagyok producer. Bármi is történik, az ember leszerződik, és élvezi, ami történik... Határozottan más a képlet, amikor egy ilyen filmet készítesz, ez teljesen más volt, mint amihez hozzászoktam."

A Madame Web jelenleg is nézhető a hazai mozikban.

58 Madame Web  (2024)

akció | kaland | sci-fi

Ismerd meg egy hősnő születését Cassandra Webb (Dakota Johnson alakítja) személyében, aki mentősként valóban egy hétköznapi hős, és aki New York nyüzsgő utcáin igyekszik... több»