A John Wick filmek különlegessége az igazán pörgős akció mellett, hogy az újabb fejezetek mindig képesek voltak felülmúlni a korábbiakat.Keanu Reeves és Laurence Fishburne pedig azt állítják, hogy a negyedik rész lesz a franchise eddigi legjobb epizódja.

A Variety magazinnak adott interjújában Fishburne ugyanis megjegyezte, hogy miután olvasta a negyedik John Wick forgatókönyvét, szinte egyértelmű volt számára, hogy ez lesz a legjobb rész.

“Már a nyitó résznél van 3-4 olyan jelenet, ami egyszerűen csak elképesztő. Új karakterek érkeznek, amelyek eszméletlenül szórakoztatók, és hát én is visszatértem a halálból” - jegyezte meg a színész.

Azt már biztosan tudjuk, hogy a folytatásban Ian McShane és Lance Reddick is visszatér, viszont egy dolog olvasni forgatókönyvet, hiszen a John Wick filmeket mindig is pazar látványvilág jellemezte, hiszen ha valamire, akkor a díszletre és a helyszínre mindig is nagy hangsúlyt helyeztek a készítők.

Ugyanakkor fontos azt is kiemelni, hogy ez lesz az első olyan film a szériában, amelynek forgatókönyvét nem Derek Kolstad fejlesztette, így jó eséllyel csakugyan valami egészen mást kapunk majd.

A John Wick: 4. felvonás a tervek szerint 2023 márciusában kerül majd a mozikba.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»