2018.09.13   szerző: hp   hozzászólások: 0

A rendező elárulta, milyen indokkal utasította őt vissza az ikonikus akciósztár.

Ezzel az indokkal utasította vissza Schwarzenegger a szerepet a Predator - A ragadózóban

Bár a kritikák nem voltak kegyesek Shane Black új filmjével, a nézők körében még mindig arathat sikereket a Predator - A ragadozó. Egy dolog azonban biztos, a rajongók nem fognak találkozni Schwarzeneggerrel a produkcióban, most pedig az is kiderült, hogy miért.

"Érthető módon - elhihetitek, teljesen megértem - azt mondta: 'Nézd, ez egy kis szerep, én nem érzem, hogy igazán szeretném. Egyébként is James Cameronnal dolgozunk a Terminator: Sötét végzet-on.' Én ezt abszolút el tudom fogadni. Ha én lennék Arnold Schwarzenegger, akkor főszerepet szeretnék játszani, vagy semmit" - árulta a direktor, aki arról is beszélt, hogy a stúdió friss arcokat szeretett volna a franchise-hoz, ezért nem tudott nagyon szerepet ajánlani Arnoldnak.

A Predator - A ragadozó főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Olivia MunnYvonne StrahovskiEdward James OlmosJacob TremblayThomas JaneAlfie Allen és Sterling K. Brown.

A film szeptember 13-tól látható a hazai mozikban.

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum... több»