Fassbender és Blanchett új kémthrillerrel jelentkezik, az Ocean's-filmek rendezője ismét nagy dobásra készül

A Kimi és a hamarosan a Sundance Filmfesztiválon debütáló Presence után tovább folytatja a közös munkát Steven Soderbergh és David Koepp.

Már most hivatalossá vált ugyanis, hogy a páros egy új krimi-thriller előkészítésén dolgozik, az egyelőre Black Bag munkacímen futó produkció főszerepében ráadásul nem más, mint Cate Blanchett és Michael Fassbender lesznek láthatók.

A film cselekményéről ugyanakkor a THR magazin értesülése szerint csupán annyit lehet tudni, hogy az Egyesült Királyságban játszódik majd. Az viszont már most tudható, hogy a streamingszolgáltatók már ezen a héten versenybe szállhatnak a forgalmazási jogokért.

A forgatás májusban kezdődik Londonban, jó eséllyel pedig az Apple vagy a Netflix platformján debütálhat a produkció. Blanchett egyébként korábban Soderbergh 2006-ban megjelent A jó német című második világháborús drámájában szerepelt.

Bővebb információ tehát egyelőre nem látott napvilágot a Black Bag című projekttel kapcsolatban, a közeljövőben viszont várhatóan gyakrabban hallunk még a munkálatokról.

dráma | misztikus | thriller

A film 1945-ben játszódik Berlinben, közvetlenül a második világháború befejezõdése után. Clooney egy Jake nevû újságírót alakít, aki Németországba érkezik, hogy az... több»