Február a Netflixen: 10 premierfilm és sorozat, amit nem érdemes kihagynod

Alig néhány hete köszönthettük a 2023-as évet, a Netflix azonban már most magasabb sebességre kapcsolt. A februári hónapban sincs megállás, így össze is gyűjtöttük, milyen friss megjelenések érkeznek a streamingszolgáltatón a következő hetekben.

#10

75 Az Upshaw család  (2021)

(2)

vígjáték

Netflix

Egy afro-amerikai család élete Indianában nem a legkönnyebb, miközben próbálnak működőképes életet teremteni maguknak mindenféle használati utasítás nélkül. több»

Az Upshaws második évadát két részre osztották, a harmadik, nyolc epizódból álló 2023 februárjában debütál. A folytatásban Upshawék tovább zötykölődnek az élet hullámvölgyein át, beleértve az új szerelmeket, régi lángokat, nagy álmokat, változásokat és a családdal járó drámát. A sorozat jövője ezt követően még nem dőlt el.
#9

családi | kaland | vígjáték

Netflix

Amikor kiderül, hogy egy Ernest nevű szellem kísérti új otthonukat, Kevin családja egyik napról a másikra a közösségi média szenzációjává válik. De amikor Kevin és Ernest... több»

Eredetileg 2022-re tervezték, de végül csak 2023-ban érkezik a Netflixere Christopher Landon rendezése. Az új otthonukban kísértő Ernest nevű szellem Kevin családját egyik napról a másikra a közösségi média szenzációjává teszi. De amikor Kevin és a szellem Ernest múltjának rejtélye után kezd el nyomozni, a CIA célpontjává válnak.
#8

dráma

Netflix

Chihiro egy kis tengerparti bento boltban, a Nokonoko Bentóban dolgozik, és népszerű figurává válik a városban. Múltját maga mögött hagyva igyekszik segíteni a magányos... több»

Japán élőszereplős dráma egy volt szexmunkásról, aki kiszállt a szakmából, és egy kis tengerparti oltban dolgozva kezd új életet. A film főszereplője Kasumi Arimura, a filmet a Japánban moziban is bemutatják, de világszerte pedig a Netflixen lesz nézhető.
#7

90 Aggretsuko  (2018)

(4)

animáció | dráma | musical | romantikus | vígjáték | zenés

Netflix

Egy szociálisan zavart könyvelő úgy próbál megbirkózni idegesítő kollégiáival, hogy sört vedel és death metált énekel. több»

2023 februárjában végre jön az anime-sorozat ötödik és egyben utolsó felvonása. A 2018 áprilisa óta képernyőnkön lévő vígjátéksorozatból a lezárásig összesen 50 epizód készül. A sorozat egy japán kereskedőcégnél dolgozó vörös pandáról szól, akinek van némi dühkezelési problémája.
#6

50 Vörös rózsa  (2022)

(3)

dráma | horror | thriller

Netflix

A középiskolát követő hosszú, forró nyáron játszódó sorozat. A szabadidejüket töltő tinik barátságába beszivárog a Vörös rózsa alkalmazás, amely az okostelefonjaikban... több»

Ez az új tinisorozat 2022 augusztusában került először adásba az Egyesült Királyságban, amely nem mellékesen a Szexoktatás alkotóitól származik. A sorozat a BBC és a Netflix koprodukciójában készült, most pedig a streamingszolgáltatónál is elérhető lesz.
#5

romantikus | vígjáték

Netflix

Két távkapcsolatban élő jóbarát megváltoztatja egymás életét, amikor a lány úgy dönt, hogy megvalósítja életre szóló álmát, a férfi pedig önként jelentkezik, hogy... több»

Épp időben érkezik Valentin-napra egy új romantikus vígjáték Reese Witherspoon és Ashton Kutcher főszereplésével. A történet szerint barát, akik évek óta ismerik egymást, megváltoztatják egymás életét, amikor a nő úgy dönt, hogy megvalósítja egy életre szóló álmát, a férfi pedig önként jelentkezik, hogy vigyázzon a tinédzser annak fiára.
#4

akció | animáció | kaland

Netflix

A film két gyereket követ nyomon, akik felfedezik, hogy apjuk az egész galaxis legkeményebb fejvadásza, amikor véletlenül az űrben stoppolnak. több»

Az Everett Downing Jr. és Patrick Harpin által készített új, gyerekeknek szóló animációs sorozat két gyerekről szól, akik felfedezik, hogy apjuk az egyik legkeményebb fejvadász az egész galaxisban. Az új sorozat a franciaországi Dwarf Animation Studio égisze alatt készült.
#3

66 Te - 4. évad  (2023)

(1)

dráma | krimi | romantikus | thriller

Netflix

Joe új helyen új életet kezd, és maga mögött hagyja a múltat. Előkelőbb környezetben folytatja ténykedéseit, de nehezen szabadul meg régi berögződéseitől. több»

A Te negyedik évadát két részre osztják, az első részek február 9-én, éppen Valentin-napon érkezik a Netflixre. A stáblista néhány új arccal is bővült, köztül Lukas Gage, Charlotte Ritchie, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman és Ed Speleers.
#2

83 Jessica útja  (2023)

(5)

dráma | életrajzi | kaland

Netflix

Az ausztrál tinédzser, Jessica Watson története, aki egyedül vitorlázta körbe a Földet. Jessica a legfiatalabb, aki erre vállalkozott. több»

A Cliff Curtis, Anna Paquin, Teagan Croft és Josh Lawson főszereplésével készült életrajzi film megtörtént eseményeken alapul.
#1

72 Freeridge  (2023)

(1)

vígjáték

Netflix

Egy baráti társaság elszabadított egy halálos átkot - bár nem biztosak benne -,  és ezzel egy új kaland veszi kezdetét. több»

A Netflix sikersorozatának, Az én környékemennak a spin-offjaként szolgáló Freeridge ugyanarra a helyszínre kalauzolja a nézőt, a történet viszont egy új tizenéves csoportra és saját problémáikra összpontosít. Lauren Iungerich szintén visszatért a projekthez mint showrunner.