A múlt héten mutatták be a San Diegó-i Comic-Conon a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! első trailerét, amely mondani sem kell, számos kérdést vetett fel a franchise rajongóiban.

Az egyik legfontosabb pedig egyelőre megválaszolatlan maradt, továbbra sem derült ki ugyanis, hogy ki is veszi át Chadwick Boseman szerepét a történetben. A színész tavaly augusztusban hunyt el, a Marvel pedig gondosan ügyelt arra, hogy semmilyen információ se szivárogjon ki az új Fekete Párduc szereposztásával kapcsolatban.

Nagyon úgy tűnik, hogy ennek a titkolózásnak végül a Lego vetett véget, a játékgyártó a Twitteren mutatta be a produkcióhoz készült három építőkészletet, ezzel pedig valószínűleg sikerült is elspoilerezni a cselekményt.

Az egyik figurából és annak fegyverzetéből ugyanis egyértelműen felismerhető, hogy a folytatásban a Fekete Párduc öltözékét T'Challa húga, Shuri ölti majd magára, akit Letitia Wright alakít. Ez az információs jó eséllyel keveseknek okoz meglepetést, hiszen már korábban találgatások merültek fel Shuri jövőjét illetően a történetben, persze minderre valószínűleg csak a bemutatón derül majd fény.

A Vakanda, légy áldott! 2022. novemberében érkezik a hazai mozikba.

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

T'Challa, ismertebb nevén Fekete Párduc, Wakanda királya 2022-ben visszatér a mozivászonra! A Marvel moziverzumának ötödik fázisába tartozó Fekete Párduc 2 rendezői székét a... több»