Felejtsd el a Wednesday és a Squid Game sorozatokat, a Netflixnek van egy nagyobb bombasikere is (videó)

A Netflix az elmúlt években gyakorlatilag egymás után szállította a népszerű sorozatokat, van itt azonban valami, amely minden korábbi produkciót felülmúlt.

Bár nem egy új szériáról vagy filmről van szó, a Netflix Kaam 25 című videoklipje gyakorlatilag az összes korábbi videóinak nézettségét felülmúlt, és most azokról a megjelenésekről beszélünk, mint a Wednesday táncjelenete és a Nyerd meg az életed előzetese, amelyek 56 és 52 milliós megtekintést hoztak.

A Kaam 25 nevű indiai rapper Divine című szerzeményéhez készült videoklip ugyanis jelenleg 64 millió megtekintésnél jár a YouTube-on, amely a Szent játékok című sorozat promójának a része.

A két évados sorozat középpontjában egy lecsúszott zsaru áll, akivel váratlanul kapcsolatba lép egy 16 éve eltűnt gengszterfőnök, és aki azt állítja, hogy mindössze 25 napja van arra, hogy megmentse szülővárosát egy nagy katasztrófától.

Kaam 25 egyébként az első indiai rapper, aki nemzetközi hírnévre is szert tett, egy őt ábrázoló Spotify-plakát a New York-i Times Square-en megjelent már. Csekkoljátok a videót lentebb!