2019.02.10   szerző: hp   hozzászólások: 0

Az 1988-as Don Mancini-féle Gyerekjáték mögött álló stúdió, az MGM elérkezettnek látta az időt a teljes rebootra.

Feléled a kultikus horror! Itt a Gyerekjáték-reboot első előzetese!

Megkapta első előzetesét az kultikus horror, a Gyerekjáték rebootja, melyben el kell búcsúznunk Chuckytól, akinek a helyét a legalább olyan hátborzongató figura, Buddi veszi át. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy több mint 30 év után be Brad Dourif hangján szólal majd meg az ikonikus karakter.

A film története szerint a fiatal édesanyja, Karen egy babával lepi meg fiát, Andyt, de nem is sejti, hogy az ajándék milyen baljós események sorozatát indítja el.

Ezek alapján a cselekmény nem különbözik majd sokban az eredetitől, de hírek szerint az alkotók figyelmét nem kerülte el a Stranger Things sikere, melyből inspirálódva több gyerekszereplővel képzelték el a rebootot.

  A film rendezői székét Lars Klevberg foglalhatta el, akinek a közeljövőben debütál a mozikban az első filmje, a Polaroid, mely egy korábbi rövidfilmjének az egészestés adaptációja. A produceri feladatokat az Az mögött álló Seth Grahame-Smith és David Katzenberg látták el. A főbb szerepeket Aubrey PlazaGabriel BatemanBrian Tyree HenryTy ConsiglioBeatrice KitsosNicole Anthony és Michael Bardach alakítják.

A Gyerekjáték 2019. június 27-én debütál a hazai mozikban. A friss előzetest idelent nézheted meg.

71 Gyerekjáték  (2019)

horror

2019-ben visszatér a mozivászonra a rémálomba illő vérszomjas gyerekjáték.  Miután egy egyedülálló fiatal édesanya, Karen (Aubrey Plaza) egy high-tech babával ajándékozza... több»