Fény derült a Power Rangers sztárjának, Jason David Frank halálának tragikus okára

Idén novemberben hunyt el Jason David Frank, a Power Rangers sztárja, akinek halála kapcsán most felesége, Tammie Frank is megszólalt.

A hölgy elmondta, hogy férje öngyilkosságot követett el. “Kérjük, tartsák tiszteletben a családja és barátai magánéletét ezekben a szörnyű időkben, miközben feldolgozzuk egy ilyen csodálatos ember elvesztését. Nagyon szerette családját, barátait és rajongóit. Őszintén hiányozni fog” - olvasható a család korábban kiadott közleményében, Jason David Frank halálának okát ugyanis mostanáig nem hozták nyilvánosságra.

“A nevem Tammie Frank, és a férjem Jason David Frank volt, aki tragikus módon öngyilkosságot követett el” - nyilatkozta Davidr Frank özvegye a People magazinnak, aki azt is hozzátette, hogy bár néhai férjének voltak hullámvölgyei, teljesen normális életet élt.

Elmondta, hogy párja halála ugyanolyan sokkoló számára, mint bárki másnak, majd kitért a mentális problémákkal és depresszióval folytatott küzdelmére, mielőtt felidézte a közös hétvégi kirándulásukat, amely során a férfi meghalt. Az asszony azt is elmondta, hogy korábban tervezték, hogy elválnak, a kirándulás során meggondolták magukat.

A kibékülést célzó terveik részeként Jason egy két éjszakás kiruccanást tervezett számukra, amelynek keretében részt vettek egy country táncos rendezvényen. A pár külön szállodai szobát bérelt az útra, mivel Tammie lemondása szerint a férje horkolt.

Miután visszatértek a tánc eseményről, az asszony elment némi frissítőért, azonban mire visszatért férje nem nyitott ajtót és nem válaszolt. A férfit a kiérkező rendőrség holtan találta odabent.

Tammie Frank egyúttal megkérte a sajtót és a rajongókat, hogy hagyjanak fel a további találgatásokkal, és hogy hagyják családját békében gyászolni.