Fiatal szereplőgárdával rebootolják A Karib-tenger kalózait, célegyenesben a projekt

Lehet, hogy a Karib-tenger kalózai franchise régi stábját egy fiatalabb szereplőgárda kedvéért cserélik le.

Minden franchise eljut arra a pontra, amikor egy reboot lehet a legjobb dolog, hogy új lendületet leheljenek bele. A Star Wars-szal és az MCU-val ellentétben a Karib-tenger kalózai nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy újrakezdje egy külön korszakkal, hiszen a kalózkodás tényleg csak egy relatíve szűk korszakot ölelt fel.

Jack Sparrow-val, mint a franchise arcával a Disney aggasztó helyzetbe került. Vajon addig folytatják, amíg Johnny Depp túl öreg nem lesz? Belevágnak egy rebootba, és valaki mást castingolnak Jack Sparrow szerepére? Vagy folytatják a franchise-t teljesen új karakterekkel? Minden lehetőségben van potenciál, de nem minden lehetőség teszi boldoggá a rajongókat.

A virginiai Fairfaxben nemrég lezajlott tárgyalása után Depp visszanyerte hírnevének nagy részét, így a rajongók úgy gondolják, hogy Deppnek van még egy esélye Jack Sparrow szerepére.

Sajnos ez nem biztos, hogy így lesz, mivel Jerry Bruckheimer azt állítja, hogy két ötlet is van a franchise továbbvitelére, és egyikben sem feltétlenül szerepel Depp. A The Hollywood Reporter szerint Bruckheimer egy új Kalózok-filmet tervez egy fiatalabb szereplőgárdával, és egy projektet Margot Robbie-val, és reméli, hogy mindkettő megvalósul:

"Ó, Istenem, ezek mind kemény dolgok. Azt hiszem, ezzel is nagyon közel járunk. Nagyon jó forgatókönyvünk van. Kettőt fejlesztettünk - az egyiket Margot Robbie-val, a másikat pedig egy fiatalabb szereplőgárdával. A Margot Robbie-s változaton még egy kicsit dolgozni kell. A fiatalabb szereposztású már közel van. Remélhetőleg mindkettőt megkapjuk" - mondta.