Florence Pugh megosztott egy videót az új Marvel-film, a Thunderbolts forgatásáról

Gőzerővel zajlik a Mennydörgők forgatása, Florence Pugh pedig egy videóval jelentkezett be a helyszínről, amelyet az Instagramon osztott meg a követőivel, amelyet fenti galériánkban tudtok megtekinteni.

"Hogy vagytok srácok? Tudom, hogy egy kicsit kimaradtam, de ez részben azért van, mert elzavartak Atlantába egy film forgatására, amiről nem igazán szabadna beszélnem. De mutathatok nektek néhány dolgot, amíg nem áruljátok el senkinek... mutathatok egy kis ízelítőt a forgatásról” - mondja Pugh a videóban, majd egy kicsit körbe is vezet minket a soundstage kulisszái mögött, ahol Jake Schreier rendezővel is összefut.

“Mondd meg Jake-nek, hogy üdvözlöm!!! Gyönyörű vagy és sok szerencsét a filmhez!!!” - reagált a videóra egyébként  maga Selena Gomez is.

Bővebb hivatalos információ ugyanakkor egyelőre nem látott napvilágot a Mennydörgőkkel kapcsolatban, a film a tervek szerint 2025 májusában kerül majd a mozikba, Pugh mellett pedig a David Harbour, Sebastian Stan, Julia Louis-Dreyfus, Olga Kurylenko, Hannah John-Kamen és Harrison Ford lesznek láthatók a produkcióban.