Folytatást kap minden idők legmocskosabb animációs filmje

Mindig is voltak polgárpukkasztó animációs filmek, hol erősebb, hol visszafogottabb formában. 2016-ban a polgárpukkasztásban egyébként is élen járó Seth Rogen és barátja, Evan Goldberg ezt új szintre emelte. Elkészítették minden idők egyik legmocskosabb animációs filmjét, amely létezésének egyetlen célja volt: a polgárpukkasztás. E film jövőre sorozat formájában térhet vissza.

Természetesen a 2016-os Virslipartiról van szó. A sztori egy bevásárlóközpontban játszódott, ahol a különböző ételek csak arra vártak, hogy valaki hazavigye őket és beteljesíthessék létük értelmét. Más kérdés, hogy nem tudták, ez azt jelenti, hogy megeszik őket. A főhős Frank, a virsli, aki egy nap kipottyan valaki kosarából az áruház egy távoli pontján. Ezért útnak indul, hogy még időben visszataláljon a saját pultjához, mielőtt megindul a július 4-i roham.

A film szó szerint csak a szexről, erőszakról és romlottságról szóló poénokban lubickolt, ami a végén egy gigantikus kajaorgiában csúcsosodott ki. Bár voltak jó pillanatai, valójában egy középszerű és öncélú poénokkal teli animációs film volt. Most mégis folytatást kaphat.

Kiderült ugyanis, hogy az Amazon Prime stúdiójában egy nyolcrészes sorozaton dolgoznak, amely a Sausage Party: Foodtopia címet viseli. Egyelőre kevés részlet ismert, így azt sem tudni, hogy egy folytatás vagy előzménysztori készül. Azt viszont igen, hogy az eredeti mozi több szereplője is visszatér.

Seth Rogen (aki Evan Goldberggel producerként is részt vesz a projektben) mellett Edward Norton, Michael Cera, Kristen Wiig és David Krumholtz is visszatér korábbi karakteréhez. Hozzájuk pedig olyan színészek csatlakozhatnak, mint Will Forte, Yassir Lester, Sam Richardson vagy Natasha Rothwell.

A Sausage Party: Foodtopia a tervek szerint valamikor 2024-ben debütálhat az Amazon Prime-on.

66 Virsliparti  (2016)

animáció | fantasy | kaland | szatíra | vígjáték

Mi járhat egy virsli fejében? Vagy hát… mi járna, ha volna feje? Történetünk hőse, Frank (eredeti hangja: Seth Rogen) a lét alapkérdéseit kutatja: várja, hogy megvásárolják... több»