Friss fotón az új Men in Black-film

Javában zajlik a Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül forgatása, és az alkotók nem felejtik el a közönséget is tájékoztatni a kemény munkáról. Legutóbb Tessa Thompson osztott meg Instagramján egy fotót, amely ő és Chris Hemsworth bandukol a sivatagban, az ügynökök jellemző, jól szabott, fekete öltönyében és napszemüvegben, fekete ernyők alatt keresve menedéket a tűző nap elől.

Hogy a fotó a forgatások szünetében készült, vagy egy konkrét jelenetet láthatunk rajta, az még titok, hiszen a film történetét és cselekményét is lakat alatt őrzik – de azt már tudjuk, hogy Thompson és Hemsworth igen jól mutatnak együtt a vásznon.

A páros már osztott meg magáról munka közben képet közvetlenül azelőtt, hogy elhagyták volna a film londoni forgatási helyszínét, hogy újravegyék a Bosszúállók: Végjáték néhány jelenetét. Azután Hemsworth elárulta, hogy onnan Marokkóba utaznak, hogy folytassák a Men in Black-spinoff forgatását, ám az nem derült hogy, hogy a színész mellett Thompson feltűnik-e a következő Bosszúállók-filmben, vagyis ismét belebújik-e a Thor: Ragnarökben megismert karakterének bőrébe.

Az biztos, hogy Taika Waititi rendezésében igen jól működtek együtt a fent említett szuperhős-filmben, és vehetjük készpénznek azt, hogy a Men in Blackben is dolgozik majd köztük a kémia H és M ügynökként. Annyit már lehet tudni a filmről, hogy ugyanabban az univerzumban játszódik majd, mint a franchise előző részei, vagyis simán van arra esély, hogy Will Smith és Tommy Lee Jones is feltűnik benne, ám ezt még senki sem erősítette meg.

A filmet F. Gary Gray rendezi, és 2019 nyarán kerül majd a mozikba, vagyis hamarosan számíthatunk majd néhány hivatalos fotóra és anyagra is, de addig érjük be ezzel:

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buds in Black. @chrishemsworth

Tessa Thompson (@tessamaethompson) által megosztott bejegyzés,

Okt 12., 2018, időpont: 7:48 (PDT időzóna szerint)