Alig néhány nap múlva debütál a Netflixen Rawson Marshall Thurber legújabb rendezése, a Különösen veszélyes bűnözők.

A film már pusztán a szereposztás miatt is ígéretesnek tűnik, hiszen a főbb szerepekben  Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot lesznek láthatóak, az előzetes kritikák ugyan felemásan fogadták a produkciót, de ki is foglalkozik most ezzel, amikor Gadot egy eszméletlenül dögös szettben jelent meg a film premierjén.

Gadot a Forbes értesülései 20 millió dolláros gázsit kapott, amellyel azonnal Hollywood egyik legjobban fizetett színésznőjévé lépett elő olyan neveket is megelőzve, mint Sofía Vergara és Angelina Jolie.

A színésznő egyébként meglehetősen mozgalmas időszak előtt áll, hiszen a korábbi hírek szerint részt vesz a Patty Jenkins rendezésében készülő Cleopatra munkálataiban, illetve Marc Webb Hófehérke és a hét törpe adaptációjában A királynőt alakítja majd.

Egész biztosan elkészül a Wonder Woman 3, noha a projektről egyelőre semmit sem lehet még tudni. A Különösen veszélyes bűnözők november 12-től érhető el a Netflix műsorkínálatában, de nem is szeretnénk tovább húzni az időt, csekkoljátok a fotókat!

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gal Gadot (@gal_gadot) által megosztott bejegyzés