Godzilla vs Kong 2: Végre itt a beharangozó előzetes!

A Godzilla Kong ellen a 2021-es év legnagyobb bevételt hozó filmjei közé tartozott, 470 millió dollárt keresett a világjárvány ellenére, ráadásul a film egyidejűleg jelent meg a mozikban és az HBO Max-on. Most viszont végre itt a Godzilla Kong ellen 2 első beharangozója.

A már említett siker mellett nem meglepő, hogy a Warner Bros. Pictures és a Legendary Pictures jövőre hozza a folytatást Godzilla x Kong: The New Empire címmel Adam Wingard rendezésében. 

A 36 másodperces teaser keveset árul el, de egy titáni főemlős látható az árnyékban egy földalatti trónon, körülötte titáncsontokkal és Godzilla valamint King Kong csillogó koponyáival. A folytatásban egy új titán ellenséget mutatnak be, de nem világos, hogy ki lehet az.

A film hivatalos szinopszisából, amelyet a Warner Bros. és a Legendary adott ki, kiderül, hogy a második rész folytatja a Godzilla vs. Kong történetét, és Kong valamint Godzilla egy új, hatalmas, a mi világunkban rejtőző fenyegetéssel néz szembe, amely fenyegetést jelent az ő és az embereke létezésére is. A film mélyebbre merül majd a Titánok történelmébe, eredetébe és a Koponya-sziget rejtelmeibe, feltárva azt a legendás csatát, amely egyesítette ezeket a rendkívüli lényeket az emberiséggel.

Ahogy a film 2024. március 14-én debütál a mozikban. Rebecca Hall és Bryan Tyree Henry visszatérnek, az újonc között pedig ott lesz Dan Stevens, Kaylee Hottle, Fala Chen, Alex Ferns és Rachel House. Millie Bobby Brown ezúttal kimaradt a szereplőgárdából.

A beharangozó előzetest a cikkünk galériájában láthatjátok.