Danny Boyle kiszállt a 25. James Bond-film rendezői székéből

A legújabb készülő James Bond film producerei, Michael G. WilsonBarbara Broccoli, illetve a címszerepet alakító Daniel Craig a napokban jelentették be közösségi oldalaikon, hogy a produkció jelenleg rendező nélkül maradt.

Danny Boyle ugyanis távozott a stáb éléről, így a Bond 25 munkacímet viselő film forgatása körül problémák merültek fel. A film producerei és sztárja nézetkülönbségekre hivatkozva indokolták a történéseket. Boyle személyével együtt azonban régi munkatársa, a forgatókönyvíró John Hodge is távozott a produkciótól.

A munkálatok már 2018 decemberében kezdődnének, ám egyelőre nem tudni, ki veszi majd át Boyle helyét a rendezői székben, minden esetre annyi bizonyos, hogy korábban Denis Villeneuve, Yann Demange és David Mackenzie is kapott megkeresést.

Noha korábban Sam Mendes rendezte Skyfall közel 1,1 milliárd dollárt, a Spectre pedig 881 millió bevételt hozott, a rendező kijelentette, hogy többé nem kíván James Bond filmeket rendezni. Felmerül tehát annak lehetősége, hogy a producerek egy teljesen új forgatókönyvvel vágnak bele majd a munkálatokba, vagy kompromisszumot kénytelenek kötni a nemrég távozott rendezővel.