Gyászhír: Elhunyt a Maffiózók színésze, Robert LuPone

76 éves korában elhunyt Robert LuPone színész.

Halálának hírét az MCC Theatre közölte a nyilvánossággal: “Közösségünk gyászolja szeretett partnerünk, kollégánk és kedves barátunk, Bob LuPone elvesztését, aki félelem nélkül, nagy kíváncsisággal, jó humorral, a kapcsolatteremtés határtalan szenvedélyével és hatalmas szívvel élte ezt az életet.”

Robert LuPone 1946. július 29-én született a New York-i Brooklynban. Már az általános iskolában érdekelte a színészet és a zene. “Az életem egyik legnagyobb kihívása, hogy mit is szeretnék csinálni” - nyilatkozta egy alkalommal.

Tanulmányait a Juilliardon végezte, első filmes szerepét a Song of Norway című produkcióban kapta. Legismertebb alakításai olyan nagysikerű produkciókban láthatók, mint a Halott pénz, a J.A.G. - Becsületbeli ügyek és a Szex és New York. A legtöbben alighanem a Maffiózók című széria Dr. Bruce Cusamano szerepe kapcsán ismerhetik.

A színészt felesége, Virginia, fia, Orlando, nővére, Patti és testvérük, William gyászolják. Nyugodjon békében!

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#1
Robert LuPone

Robert LuPone

szül. 1946. 07. 29. - elhunyt 2022. 08. 27.
Brooklyn, New York, Egyesült Államok
Robert LuPone 1946. július 29-én született a New York-i Brooklynban. Már az általános iskolában érdekelte a színészet és a zene. “Az életem egyik legnagyobb kihívása, hogy mit is szeretnék csinálni” - nyilatkozta egy alkalommal. Tanulmányait a Juilliardon végezte, első filmes szerepét a Song of Norway című produkcióban kapta.... több»