Gyilkos Halloween majd jövőre lesz, az új előzetes viszont már most itt van!

Az idei évben egészen visszafogott a Halloween, jövőre azonban ismét elszabadul a pokol a Blumhouse és az Universal közös projektjében, a Gyilkos Halloweenben.

A friss előzetes az idei Blumfesten debütált, és bár a cselekménnyel kapcsolatban nem sok minden derül ki, ahogy az várható volt, Michael Myers visszatér. A történet nagy valószínűséggel ott veszi fel a szálakat, ahol az előző felvonás véget ért, a lezárásban pedig nagyon úgy tűnt, hogy Myers véglegesen a lángok martalékává vált Laurie házában.

Persze ne legyenek illúzióink, a fordulatot már az első ízelítőben belengették, amelyben meg is jelentek a tűzoltókocsik, így már abból is sejthető volt, hogy ennek a történetnek még egyáltalán nincs vége.

A Gyilkos Halloweenben  Jamie Lee Curtis mellett Judy Greer, Anthony Michael Hall, Andi Matichak, Kyle Richards, Robert Longstreet és Charles Cyphers szerephez jutnak, a tervek szerint pedig a film 2021. október 14-én érkezik a hazai mozikba.

horror | thriller

A 2018-ban David Gordon Green rendezésében készült Halloween hatalmas anyagi sikernek bizonyult, a produkció több mint 250 millió dolláros bevételt hozott a mozipénztáraknál... több»