Gyűlölte a forgatást: Margot Robbie nem szívesen emlékszik vissza az Öngyilkos osztag egy jelenetére

A Suicide Squad - Öngyilkos osztag nem a legjobban sikerült szuperhős mozi, már csak azért sem, mert ebben szuperhősök helyett szupergonoszok voltak a főszereplők. Bár így is könnyen megtalálta a maga rajongótáborát (akik most kíváncsian várják az új filmet). De vajon ezek a rajongók tudják-e, hogy egyik kedvencük valóságos traumaként élte meg a forgatást, pontosabban annak egyik részét.

Jó film vagy sem, az kétségtelen, hogy Margot Robbie és az általa megformált Harley Quinn magasan kiemelkedett belőle. A színésznő azonban több olyan jelenetben is szerepelt, amelyek nagyon komoly megpróbáltatásokkal jártak. Ezek közül viszont így is könnyedén ki tudott emelni egyet, amit soha többé nem ismételne meg.

Ez az a bizonyos jelenet, amikor Harley Quinn beleugrik egy vegyianyagokkal teli tartályba, hogy bizonyítson Jokernek. Nem is az ugrás maga volt a gond, mivel abból túl sokat nem láthattunk. Hanem a tartályban felvett részek.

A színésznő elmondása szerint a sűrű festékszerű anyag az egész testét beborította, bele ment a fülébe és az orrába, csípte a szemét. Nem nagyon kapott levegőt benne, amikor pedig kinyitotta a szemét, alig látott valamit.

De nem ez volt az egyetlen nehézség számára a forgatáson. A kosztümével sem volt kibékülve, mivel a tüskék karperecek állandóan felsértették a bőrét.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az Amanda Waller vezette titkos kormányszervezet, az A.R.G.U.S létrehoz egy szupergonoszokból álló speciális különítményt, az Öngyilkos Osztagot. Az elítéltek életveszélyes... több»