Dolph Lundgren (galériánkban) nemrég az "In Depth With Graham Bensinger" című műsorban beszélt Sylvester Stallone-nal való kapcsolatáról a 2010-es The Expendables - A feláldozhatók forgatása alatt.

Lundgren elmesélt egy incidenst, amikor Stallone nyilvánosan kritizálta a színészi játékát, aminek hatására Lundgren majdnem megütötte a színész-rendezőt, és kilépett a filmből.

"Ebédszünetet tartottunk, és emlékszem, hogy majdnem elsírtam magam. Nagyon feldúlt voltam. Akkor felhívtam a feleségemet, és nagyjából azt mondtam neki: "Ha még egy szót szól, kiütöm, és b*szd meg ezt a filmet, én lelépek innen. Csak kiütöm, és lelépek. És azt hiszem, amikor besétáltam a forgatásra, az emberek úgy érezték, hogy ez nem olyan jó rezgés. Aztán megkopogtattak a hátamat, és Sly volt az. És ő azt mondta, 'Uh, sajnálom. Csináljunk még egy felvételt, és menjünk tovább. Volt néhány összetűzésünk az évek során, de mit mondhatnék, ő egy őrült olasz. Azt hiszem, tudja, hogy mindig is tiszteltem és szerettem őt, és azt hiszem, ezért vagyunk még mindig barátok."

Stallone azonban később bocsánatot kért, és továbbra is együtt dolgoztak, sőt, egymás projektjeiben, például a Rocky franchise-ban és A feláldozhatók folytatásaiban is feltűntek. 

Bár feszültséget okozott, amikor Stallone tudta nélkül bejelentettek egy Lundgren karakterére összpontosító Rocky spinoffot, a színészek azóta kibékültek, és a szeptemberben mozikba kerülő A feláldozhatók 4.-ben is együtt játszanak.

Épp a tegnapi napon számoltunk be arról, hogy Lundgren őszintén megnyílt a tüdőrákkal szembeni harcáról, melyről itt olvashatsz bővebben.