Halálos iramban 10: Megvan (az új) premierdátum, de mi lesz Dwayne Johnsonnal?

Ahogy egy korábbi interjúban Vin Diesel elárulta, a Halálos iramban filmszéria bizony a végéhez közeledik. Persze ez csupán a “fősodort” érinti, így jó eséllyel további spin-offokat kapunk majd a jövőben.

Egy biztos azonban, további két Halálos iramban filmet kapunk a jövőben, a tizedik rész munkálatai a következő évben kezdődnek, a rendező, Justin Lin pedig újabban azt is elárulta, hogy ragaszkodnak a 2023-as tavaszi megjelenéshez, az áprilisi hónap helyett viszont májusban kerül a mozikba az utolsó előtti felvonás.

Dieselnek nemrégiben azzal sikerült magára haragítania az internet népét, hogy egy meglehetősen lekezelő hangnemű üzenetet intézett Dwayne Johnsonnak, amelyben visszahívta őt a produkcióhoz.

Hogy mi lesz Johnson által alakított Hobbs karakterével a lezárásban az persze még mindig kérdéses, hiszen A Szikla továbbra sem reagált hivatalosan Diesel felkérésére. Egy biztos, a nagysikerű Hobbs és Shaw folytatása jelenleg a levegőben lóg. A rajongók kétségtelenül szívesen újra látnánk Johnson és Jason Statham párosát egy újabb kalandban.