A Halálos iramban franchise sztárja, Vin Diesel az Instagramon jelentette be, hogy A szoba Oscar-díjas színésznője Brie Larson (lásd a galériánkat), aki a Marvel Moziverzumban Marvel Kapitányt alakítja, csatlakozik a Halálos iramban 10 szereplőgárdájához.

"Igen, igen, igen... látod ezt az angyalt a vállam fölött, aki felráz, és azt mondod magadban: 'Ez Marvel Kapitány. Nyilvánvalóan szeretet és nevetés van ezen a képen. Amit azonban nem látsz, az a karakter, akit a "Fast 10"-ben fogsz megismerni. Fogalmad sincs róla, mennyire időtlen és lenyűgöző lesz a mitológiánkban. A szépségén, az intellektusán... az Oscarján túl, haha, ez a mély lélek olyasmit ad hozzá, amire talán nem is számítottál, de vágytál rá. Üdvözöljük a CSALÁDIÁBAN Brie" - írta Diesel szombat este az Instagramon.

A Halálos iramban 10 Justin Lin rendezi, és 2023. májusában debütál majd a mozikban. Diesel visszatér Dom Torettóként, ahogy a csapat többi tagja is, köztük Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang és Charlize Theron (Oscar-díj), míg az újoncok között ott lesz az Aquaman sztárja, Jason Momoa, valamint Az Öngyilkos osztagból ismert Melchior. És bizony ezzel még egyáltalán nem ért véget a sor, ugyanis Gal Gadot, John Cena, Kurt Russell, Michael Rooker, Idris Elba és Djimon Hounsou is feltűnik majd a filmben.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés