Halálos iramban: Mégis visszatér Dwayne Johnson?

Vigyázat, ebben a cikkben nem tudjuk elkerülni a spoilereket, úgyhogy csak saját felelősségre olvass tovább.

Jókora meglepetés várja a nézőket a Halálos iramban 10 stáblista utáni jelenetében. Annak ellenére, hogy Dwayne Johnson korábban azt állította, hogy nem tervezi, hogy visszatér a franchise-ba, karaktere, Luke Hobbs megjelenik a filmvégi jelenetben, ami arra utal, hogy a sorozat tizenegyedik részében újra fontos szerepet kaphat. 

A hírek szerint 2021 novemberében Vin Diesel megpróbálta meggyőzni Johnsont, hogy térjen vissza a tizedik részhez, de Johnson szilárdan kitartott döntése mellett. Egy CNN-interjúban kifejezte támogatását a sorozat szereplői és sikere iránt, de nem volt hajlandó szerepet vállalni a Diesellel való konfliktusa miatt. 

A legújabb fejlemények azonban arra utalnak, hogy Johnson meggondolta magát, és Hobbs potenciálisan visszatérhet. Alkalma lenne rá, ugyanis nagyon úgy áll a helyzet, hogy mégsem a következő rész lesz a Halálos iramban saga-lezárása. Erről itt írtunk bővebben.

akció | kaland | krimi | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.12.23.)

Számos küldetés után és minden nehézség ellenére Dom Torettónak és családjának sikerült túljárnia az összes eddigi ellenfele eszén, kijátszani minden nehézséget és... több»