Újabb nagy pletyka a Marvelnél! Harrison Ford állítólag tárgyalásokat folytat a stúdió vezetőjével, Kevin Feige-gel, hogy csatlakozzon az MCU-hoz.

Az Indiana Jones és a sors tárcsája forgatásának befejezése után a 80 éves színésznek a március 13-án elhunyt William Hurtot kell (?) helyettesítenie Thaddeus Ross szerepében.

Ross, aki az amerikai légierő altábornagya feltűnt A hihetetlen Hulk, az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Bosszúállók: Végjáték, a Bosszúállók: Végjáték és a Fekete Özvegy című filmekben. A Marvel szeretné visszahozni a karaktert az Amerika Kapitány: Szép új világ és a Mennydörgők című filmekben, amelyek 2024. május 1-jén és július 24-én jelennek meg az eddigi tervek alapján.

A SlashFilm szerint Harrison Ford fogja magára ölteni Ross karakterét, és a szerep egy része performance capture-ben fog történni. Az ötlet valóban a képregényekből merítene ihletet, amelyekben ez az antihős vörös Hulkká változik. Ő lehet tehát a nagy gonosz az MCU 5. fázisának végén, amely a Thunderbolts-szal ér véget.

Miután a közelmúltban a Disney-vel a Star Wars és az Indiana Jones 5 (a mozikban 2023. június 28-án) című filmeken dolgozott együtt, Harrison Ford így a Marvel Studioson keresztül folytatná együttműködését Mickey cégével. Mit gondoltok: jó vagy rossz ötlet a részéről?