Hát ezért nem volt soha egy pár Sandra Bullock és Keanu Reeves

Bármennyire is meglepően hangzik, Sandra Bullock és Keanu Reeves valójában sosem voltak egy pár.

A színésznő az Esquire magazinnak adott legfrissebb interjújában elárulta, hogy annak idején alaposan belezúgott filmes partnerébe a Féktelenül forgatásán. Bullock és Reeves a 2006-ban megjelent Ház a tónál című filmben szerepeltek még együtt, további közös produkció azonban egyelőre nem került kilátásba.

“Keanuról azt gondolom, hogy egyébként is egy olyan srác, aki minden olyan lánnyal barátságot ápol, akivel korábban randizott. Nem hiszem, hogy bárki is valami rosszat tudna róla mondani. Talán túlélhette volna a kapcsolatunk. Nem tudom” - jegyezte meg a színésznő.

Reeves egyébként szintén rendkívüli élményként emlékszik vissza a közös munkára: “Csodálatos művésznek és embernek tartom őt. Nagyon jól működött a kémia közöttünk. Nagyon izgalmas és érdekes lenne újra együtt dolgozni vele.”

Mind Sandra Bullock, mind pedig Keanu Reeves egyébként teljesen máshogy emlékeznek vissza a Féktelenül forgatására, míg a színésznő állítása szerint partnere iránti vonzalom rendkívül megnehezítette számára a közös munkát, addig Keanu számára sokkal fontosabb volt megtartani egy bizonyos távolságot pályatársával szemben.

dráma | fantasy | romantikus

A szerelem nem ismer határokat, nem csak térben, de időben sem. Kate (Sandra Bullock) és Alex (Keanu Reeves) a tóparti ház postaládáján keresztül két évnyi távolságból... több»