Megtörik a DC-átok? Ez az új film kihúzhatja a gödörből a stúdiót, amire különösen nagy szükség lenne a Flash – A Villám váratlanul nagy bukása után.

A DC Studios új filmjét, a Kék Bogár-t (képek a cikkünk galériájában) Xolo Maridueña főszereplésével sokan "hatalmas meglepetésnek" nevezték. Befutottak az első vélemények. 

Bár néhány kritikusnak voltak kisebb problémái a filmmel, a többség dicséri az akciót, az érzelmi mélységet és a latin kultúra bemutatását. 

A történet középpontjában a Maridueña által alakított tinédzser Jaime Reyes áll, aki szuperképességekre tesz szert, miután kapcsolatba kerül egy idegen ereklyével. 

Blue Beetle a képregénytörténet egyik jelentős latin-amerikai szuperhőse. A szereplőgárda elsősorban latin színészekből áll. 

A filmet, amelyet a Charm City Kings rendezője, Angel Manuel Soto rendezte, eredetileg az HBO Maxnak szánták, de végül a mozis forgalmazás mellett döntöttek. Ez a film az utolsó előtti megjelenés a DC Studios eredeti felállásából az Aquaman 2 előtt, a képregényuniverzum rebootját 2025-re tervezik a Superman: Legacy-vel. A remények szerint a megújult univerzumban folytatódhat a Kék Bogár története.

A produkció augusztus 17-én debütál a hazai mozikban.

59 Kék Bogár  (2023)

akció | kaland | sci-fi

Jaime Reyes (Xolo Maridueña) egy mexikói gyökerekkel rendelkező fiatal amerikai, aki Texas állambeli El Pasóban él. Amikor egy nap hazaér az iskolából, felfedez egy furcsa kis... több»