A nagysikerű olasz gengsztersorozat, a Gomorra 2022 elején ért véget az ötödik évaddal, melyben lezárult a nápolyi drogbárókról szóló saga véget ért. Most viszont van oka a rajongóknak az örömre. 

A rajongók körében a szerteágazó cselekménye és dinamikus karakterei miatt kedvelt sorozatot itthon kizárólag az HBO Maxon láthattuk. Pietro Savastanót, a nápolyi Secondigliano kerületet uraló főszereplő története érthető okokból (nem akarunk spoilerezni) nem folytatódhat, viszont a Sky Italia 20. évfordulójának tiszteletére a Sky Studios hozzálátott a Gomorra előzménysorozatának fejlesztéséhez, mely Pietro hatalomra jutását mutatja majd be egészen fiatalkorától kezdve. 

Az előzményprojektben részt vesznek az eredeti sorozat vezető írói, Leonardo Fasoli és Maddalena Ravagli. 

Egyelőre nincs hivatalos premierdátum, viszont ha lemaradtatok volna az eredeti szériáról, azt pótolhatjátok az HBO Maxon, és rögtön a mafabos adatlapról elindíthatjátok az HBO logójára kattintva, amennyiben van előfizetésetek a streamingszolgáltatónál.

dráma | krimi | thriller

Genny feladni kényszerül a terveit, hogy tisztességes életet éljen. A rendőrség keresi, és az ellenségei veszélyesebbek, mint valaha. Egyedül maradt, végső kétségbeesésében... több»