Alig néhány nap múlva érkezik az év egyik legjobban várt sorozata, a Steven Soderbergh rendezésében készült A kör bezárul, amelyhez nemrég “landolt” az előzetes is.

Soderbergh Szex, hazugság, video című rendezésével szerzett magának hírnevet, a legtöbben azonban kétségtelenül az Erin Brockovich, zűrös természet és az Ocean's eleven filmeknek köszönhetően ismerik őt.

A kör bezárul első két epizódja a napokban debütál az HBO Max műsorkínálatában. A széria forgatókönyvén egyébként nem kisebb név, mint Ed Solomon dolgozott, és bár a teljes cselekmény egyelőre nem sokat lehet tudni, ilyen alkotói gárdát egész biztosan valami nagyon fordulatos történetre számíthatnak a nézők.

Az viszont már most tudható, hogy a sorozat egy emberrablás történetét dolgozza fel, amely végül tragikus módon zárul, ez pedig kitörölhetetlen nyomot hagy az érintettek életében. A rendőrség később újra előveszi az ügyet, a nyomozás során pedig újabb sötét részletekre derül fény.

A kör bezárul főszerepeiben Dennis Quaid, Claire Danes, Timothy Olyphant, C. C. H. Pounder, Zazie Beetz, William Sadler és Happy Anderson lesznek láthatók.

dráma | krimi | misztikus

Egy elfuserált emberrablás nyomozása során régóta őrzött titkokra derül fény, amelyek több személyt és kultúrát kapcsolnak össze a mai New York Cityben. több»