(HBO) Max: Kihagyja a mozikat, rögtön streamingre jön az új Stephen King-horror

A Salem's Lot, azaz A gonosz háza vagy A borzalmak városa címeken is ismert, Stephen King 1975-ös, vámpírokról szóló bestsellere megérkezik a streamingre! A régóta várt adaptáció a mozipremier helyett a landol egyből az egyik legnagyobb streamingszolgáltató könyvtárában.

Hol lesz látható?

A horrorfilm mögött álló New Line stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy a Salem's Lot 2024-ben jelenik meg a Maxon. A Variety korábban arról számolt be, hogy a film lemond a hagyományos mozibemutatóról a streaminges megjelenés javára. 

Mi történt a mozis megjelenéssel?

A film bemutatója eredetileg 2022 szeptemberére volt tervezve, de a stúdió a COVID-dal kapcsolatos utómunkálati késésekre hivatkozva 2023 tavaszára tolta a filmet, később pedig kivette a megjelenési naptárból...

Amióta a Warner és a Discovery összeolvadtak, a vállalat többnyire ellenállt az egyenesen a streamingben debütáló filmeknek, azzal érvelve, hogy a mozikban való bemutatásuk növeli a filmek ismertségét és ezzel a bevételeket is. Néhány filmet, erre hivatkozva töröltek is.

Hogyan menekült meg King sztorijának legújabb adaptációja?

A Salem's Lot esetében újra egyesülnek a Démonok között és az Az filmek producerei, akik a cég két legsikeresebb franchise-át viszik. Gary Dauberman (Annabelle) írja a forgatókönyvet és rendezi a filmet, míg az executive producerek közt ott lesz a Démonok között sorozatért felelős James Wan is!

A sztori

A filmben Ben Mears író visszatér gyermekkori otthonába, a Jeruzsálemi Sorsba, hogy ötletet találjon egy új regényhez. Azonban felfedezi, hogy szülővárosát vérszívó vámpírok prédálják. A Salem's Lotot korábban 1979-ben kétrészes CBS minisorozat formájában adaptálták.

A szereplők

Az új változatban Lewis Pullman játssza Ben Mears szerepét, a színészgárdában pedig olyan nevek tűnnek fel, mint Alfre Woodard, Pilou Asbæk és John Benjamin Hickey

Addig is, míg landol a Maxon az új verzió, itt az első filmváltozat előzetese. Ha még nem láttad ezt a kultikus horrort, akkor pótold mihamarabb!

horror

Vámpírok szállnak meg egy New Englanben található városkát. Ben Mears regényíró úgy dönt, hogy hazaköltözik, hogy írjon arról a különös házról, ami már kisgyerekként... több»