Bár az utóbbi időben meglehetősen nagy csend övezte, most végre biztató híreket kaptunk arról, hogy Henry Cavill valóban csatlakozott a Warhammer 40k adaptációhoz.

Nem sokkal azután, hogy Cavill távozott a Vaják című sorozattól, illetve az is bizonyossá vált, hogy Superman szerepében sem lesz többé látható, felmerült egy Warhammer-adaptáció készítése, amelyről maga a színész is úgy nyilatkozott, hogy határozottan részt venne benne.

“A dolgok a helyükre kerülnek, és biztosak lehetnek benne, hogy amint lehet, folyamatosan tájékoztatni fogjuk önöket a legfrissebb hírekről és a legérdekesebb ínyencségekről” - olvasható a Games Workshop közleményében, amelyben egyúttal azt is közölték, hogy a főszerep mellett Cavill producerként is részt vesz a Warhammer munkálataiban.

Ez azért is jó hír, mivel Cavill épp művész és kreatív nézeteltérésre hivatkozva távozott a már említett Vaják sorozattól, ez a munkapozíció pedig biztosítja számára, hogy aktívan részt vegyen a produkció formálásában.

A 80-as évek végén indult Warhammer 40K-saga a távoli jövőben játszódik, ahol az emberiség a legfényesebb jövője vagy a legsötétebb korszakának küszöbén áll. A franchise azóta hatalmasat fejlődött, hiszen játékfigurák mellett sikeres videojáték is készült belőle.

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Miközben a kontinens uralkodói, mágusai és szörnyei versengenek Ciri elfogásáért, Geralt bújtatja a lányt, és eltökélt szándéka, hogy megvédje újonnan egyesült családját... több»