Guy Ritchie és a Top Gun: Maverick producere, Jerry Bruckheimer magát Supermant, vagyis Henry Cavillt (galériánkban) és a Nyomd, Bébi, nyomd! sztárját, Eiza Gonzálezt szerződtette a The Ministry of Ungentlemanly Warfare című második világháborús akció-kémfilmjük főszerepére.

A Sherlock Holmes és az Aladdin rendezője, Ritchie januárban kezdi el fogatni a filmet Törökországban.

A valós események által inspirált film Winston Churchill brit miniszterelnök és Ian Fleming James Bond-író titkos, második világháborús harci szervezetét fogja bemutatni. A titkos osztag nácik elleni szokatlan és teljesen "úriemberhez nem méltó" harci technikái segítettek megváltoztatni a háború menetét, és részben megalapozták a modern Black Ops egységet.

Cavill fogja játszani a titkos harci szervezet vezetőjét. González, akit legutóbb Michael Bay Rohammentőjében láthattunk, egy katonai mesterlövészt fog alakítani, aki rendkívüli kémkedési képességekkel rendelkezik. 

Ritchie és Bruckheimer ezt a filmet egy új franchise első részének tervezik. A forgatókönyv, amelyet Ritchie és Arash Amel (Rise) írt, Damien Lewis haditudósító és hadtörténész népszerű, azonos című könyvén alapul. 

Cavill és Rithcie korábban már dolgozott együtt a 2015-ös Az U.N.C.L.E. embere kapcsán.

A színészt legközelebb az Enola Holmes 2-ben (november 4-től a Netflixen) láthatjuk majd, és bár a rajongók örülhetnek a castingolásának Ritchie filmjébe, épp ma számoltunk be arról, hogy Cavill kiszáll a Vajákból, és az is kiderült, ki veszi át a helyét.

akció | dráma | kaland | krimi | misztikus

Enola Holmes elvállalja első ügyét nyomozóként, de ahhoz, hogy megfejtse egy eltűnt lány rejtélyét, szüksége lesz barátai és bátyja, Sherlock segítségére. több»