Ez a hét egyértelműen mindenki kedvenc régész-kalandoráról, Indiana Jonesról fog szólni. Az ő ötödik kalandja ma debütál a mozikban, de mellette több más újdonságra is érdemes lehet jegyet váltani a hétvégén. Ha pedig nincs kedvünk kimozdulni és moziba menni, akkor nézzünk körül a streaming szolgáltatóknál, hiszen többek közt a Netflix, az HBO Max, a TelekomTVGO és a SkyShowtime is kínál majd új premiereket az előttünk álló napokban.

#6

43 Spanok  (2022)

(2) (2)

romantikus | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Két elkötelezettségi problémákkal küzdő férfi megpróbálja meghaladni önmagát, hogy végre boldog kapcsolatban tudjanak élni. Ehhez azonban fel kell vállalniuk végre szeretteik... több»

Két elkötelezettségi problémákkal küzdő férfi megpróbálja meghaladni önmagát, hogy végre boldog kapcsolatban tudjanak élni. Ehhez azonban fel kell vállalniuk végre szeretteik és a társadalom előtt is másságukat, ez viszont nem könnyű egy olyan világban, ahol továbbra is megbélyegezhetik őket. Holnaputántól a SkyShowtime-on.
#5

67 Nimona  (2023)

(6) (2)

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix

Nimona, a fiatal alakváltó összefog az őrült tudóssal, Lord Ballister Blackhearttal, hogy közösen leleplezzék a birodalom uralkodóját. Patrick Osborne első egészestés... több»

Nimona, a fiatal alakváltó összefog az őrült tudóssal, Lord Ballister Blackhearttal, hogy közösen leleplezzék a birodalom uralkodóját. Patrick Osborne első egészestés rendezése a Rio és a Jégkorszak alkotóitól érkezik, Amanda Rabinowitz főszereplésével. Holnaptól a Netflixen.
#4

50 Végtelenség  (2022)

(3)

dráma

HBO Max

A Clara és gyermekei közötti szeretet története a 70-es évek Rómájában. több»

A történt az 1970-es évek Rómájában játszódik, és egy boldogtalan házaspárból álló család sorsát követi nyomon: Clara és Felice, valamint gyermekeik, Adriana, Gino és Diana. A legidősebb gyermek, a 12 éves Adriana nemi diszfóriát tapasztal, és férfiként azonosítja magát, és az Andrea névre hallgat. Andrea beleszeret Sarába, egy lányba, aki elfogadja Andrea nemi identitását. A közös kívülállósági érzés hatására Andrea és Clara közelebb kerül egymáshoz. Holnaptól az HBO Maxon.
#3

horror

Telekom TVGO

Egyszer volt, hol nem volt, Micimackó egy békeszerető plüssmackó volt, aki a többi állattal együtt élt az idilli Százholdas pagonyban, és persze a légynek sem tudott... több»

Róbert Gida egyetemi tanulmányai során elhanyagolja a Százholdas Pagony állatait, és nem látja el őket ennivalóval. Az éhező állatok közül Micimackó és Malacka úgy dönt, magának szerez eleséget, s ezzel visszatérnek állati ösztöneik. A Mackó a méz mellett a vérre is szomjazik. Ez pedig halálos veszélyt jelent az odaérkező turisták számára. Ám Micimackó és Malacka Róbert Gidával is le akar számolni, amiért elhagyta őket. Mától a TelekomTVGO-n.
#2

akció | animáció | kaland

Telekom TVGO

Egy akció-vígjáték egy félénk tinédzserről, aki felfedezi, hogy a mitikus tengeri krákenek legendás királyi családjához tartozik, és hogy az óceánok mélyén nagyobb kaland... több»

Néha a hős, akinek lenned kell, a felszín alatt lakozik. A kedves, esetlen, 16 éves Rudy Gillman kétségbeesetten próbál beilleszkedni az Óceánpart Gimiben, de többnyire csak láthatatlannak érzi magát. Matekból korrepetálja a deszkás srácot, akibe bele van zúgva, de úgy tűnik, a fiú csak a fraktáljai miatt csodálja; és nem lóghat a menő arcokkal a parton, mert túlságosan aggódó anyukája megtiltotta Rubynak, hogy a vízbe menjen. Ám amikor megszegi anyu első számú szabályát, Ruby rájön, hogy közvetlen leszármazottja a krákeneknek, és ő fogja örökölni a trónt ellentmondást nem tűrő nagyanyjától, a Hét Tengerek Harcos Királynőjétől. A krákenek felesküdtek a világ óceánjainak védelmére a hiú, hataloméhes sellőkkel szemben, akik az ősidőktől fogva harcban állnak a krákenekkel. Ezzel egy nagy és sürgető probléma van: a gyönyörű és népszerű új csaj a suliban, Chelsea történetesen épp sellő… Rubynak tehát el kell fogadnia saját magát, és a legnagyobb formáját kell hoznia, hogy megvédje szeretteit. Mától a mozikban.
#1

akció | kaland

Disney+

1969-ben Indiana Jones döntő pillanathoz érkezik az életében. Miután több mint tíz éven át tanított a New York-i Hunter College-ban, a neves professzor és régész, aki szerény... több»

1969-et írunk. Indiana Jones úgy dönt, ennyi volt. Miután több mint egy évtizeden át tanított a New York-i Hunter Főiskolán, a neves professzor és régész nyugdíjas éveire készül szerény kis lakásában, ahol egyedül tengeti napjait. A dolgok azonban váratlan fordulatot vesznek, mikor régen látott keresztlánya, Helena Shaw felbukkan. Egy ritka ereklyéről érdeklődik, amit apja bízott Indyre sok évvel ezelőtt – Arkhimédész hírhedt tárcsájáról, egy olyan szerkezetről, ami állítólag képes megtalálni az időn keletkezett repedéseket. Mától a mozikban.