50% 48 szavazat
Végtelenség

Végtelenség

L'immensità
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
27
Szereplők (27)
5
Képek (5)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

A Clara és gyermekei közötti szeretet története a 70-es évek Rómájában.

(nagymarti82)

Zene: Rauelsson
Ország: Franciaország, Olaszország
Premier: 2022.09.15. | HBO Max (2023.06.30.)

Hol nézheted

Penélope Cruz
 
2023.09.26 simonjanosbalint

legújabb vélemény

Jó, de lehetne jobb... sokkal 8)

Többet vártam, de nem rossz. XD Fényképezés nagyon rendben, és nincs túltolva a téma, igaz össze sem. :P Laza mozinak kezdtem = kb. háttérfilm, ami ha jó, akkor nézem. Nem nagyon fogott meg, egy 6/10, ha már pontozás. De tetszett annyira pár jelenet, (fény)kép(sor), hogy kicsit elmélyedjek, és egész OK! A kor előzte meg inkább, ilyen érzetem van: volt már ilyen bőven, több irányból jobban kifejtve, vagy itt nem egésszé kerekítve. Lényeg: 2 órán belüli – nézd (azért) meg kategória!

0
 
2023.07.20 Ahoj poplacsek

7/10 – jó, de nem elég, nem elég jó

Kicsit vegyesek az érzéseim. Penélope Cruz a tőle megszokott színvonalhoz képest is jobban játszik, a film technikailag is nagyon szépen kivitelezett, a történet meg majdnem összeáll, de csak majdnem. Nem tudunk meg egy csomó dolgot, nem értjük meg az anya motivációját abban, ahogy kitart egy saját magát és a gyerekeit is megnyomorító kapcsolatban, hogy miért hazudik magának és a gyerekeknek. Nem tudjuk meg, hogy az apa és férj miért egy pöcs és hogy miért rideg a gyerekeivel. Néha jönnek olyan részletek, amik érezhetően szimbólumok, de nem jönnek át. A nagylány nemi útkeresése vagy bizonytalansága biztosan a családi háttérre adott lázadás része. Vagy nem. Nem tudjuk meg, pedig elég fontos helyet kap a filmben, de aztán elvarratlan marad ez a szál. Úgyhogy van baj, de ennek ellenére Cruz és a nagyon remek kivitelezés miatt megérdemel egy egész jó értékelést. Azt hiszem, ez az egész egyszerűen a rendező-forgatókönyvíró, Crialese (nem találok rá jobb szót) tisztelgése a saját anyja előtt. Ja, a korszak retro megjelenítése hibátlan és látványos, de azt hiszem, ez manapság már szinte alapkövetelmény lett.

0
 
2023.06.30 Mirci

Furcsa egy film, az az igazság, hogy végig azt éreztem, hogy a különféle jelenetek, amik önmagukban érdekesek lehetnének, összeragasztva nem igazán passzolnak egymáshoz.

0

A film összbevétele 862 351 dollár volt (imdb.com).

#1