Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
NA
Filmadatlap
 
15
Szereplők
Vélemények
19
Képek
3
Videók
Spirál
 

A Spirált elismerő oklevéllel jutalmazták a varsói filmfesztiválon.

(hp )
 

Az elsőfilmes, a kolozsvári Filmművészeti Egyetem adjunktusaként dolgozó Felméri Cecília korábbi rövidfilmjeivel több mint 30 díjat zsebelt be a különböző nemzetközi filmfesztiválokon.

(hp )
 

A Spirál elkészülését a Román Filmközpont, az Eurimages és a Filmalap támogatta anyagilag.

(hp )
 

A Spirál forgatása 2018 júniusa és 2019 februárja között zajlott. A munkálatok összesen 28 napot vettek igénybe.

(hp )
 

A Spirál férfi főszerepét az a román színész, Bogdan Dumitrache alakítja, aki korábban a Locarnói Filmfesztivál legjobb férfi főszereplőnek járó díját is elnyerte, de pályája során számos további díjat is besöpört, egyebek mellett San Sebastianban, a Moszkvai Filmfesztiválon és a magyarországi rendezésű Titanic Filmfesztiválon is.

(hp )
 

A film női főszerepét alakító Borbély Alexandra egy interjúban elmondta, hogy kimondottan nagy kihívást jelentett számára, hogy egy cicával forgasson, ugyanis hosszú évek óta fóbiája van a macskáktól.

(hp )
 

A Spirál forgatása a sződligeti horgásztónál zajlott.

(hp )
 

A Spirál a rendező, Felméri Cecília első egészestés mozifilmje.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.