Feltámad a hazai mozizás? Nyitnak a Cinema City termei!

Alighanem ez az a hír, amelyre mindannyian vártunk már egy ideje: a Cinema City hálózat 203 nap zárvatartás után június 3-án megnyitja mozijait.

Már az első héten rendkívül erős felhozatalt kapunk, hiszen olyan filmek kerülnek bemutatásra, mint az Oscar-díjas Nomádok földje, a Lelki ismeretek és a Még egy kört mindenkinek.

A júniusi hónapban ráadásul érkezik a Nyúl Péter 2 - Nyúlcipő, a Démonok között 3 - Az ördög kényszerített, a Halálos iramban 9, a Hang nélkül 2, a Luca és a Szörnyella. Közel egy éves halasztás után olyan további produkciók látnak napvilágot, mint a Spirál: Fűrész hagyatéka, az Éden és a Hét kis véletlen, illetve Felméri Cecília rendezésében készült Spirál.

A nyári hónapokban a nemzetközi megjelenések mellett nem maradunk magyar gyártású filmek nélkül sem, jön az Űrpiknik, A feleségem története, a Toxikoma és az Így vagy tökéletes.

Izgalmas és látványos filmek és animácók jönnek, a nyár folyamán kerül a mozikba a Dzsungeltúra, a Fekete Özvegy, a Raya és az utolsó sárkány, a Space Jam: Új kezdetAz Öngyilkos osztag, a Hotel Transylvania 4 - Transzformánia és a Croodék: Egy új kor. Az őszi és téli hónapokra várható a Nincs idő meghalni, a Top Gun 2: Maverick, az Örökkévalók és a Dűne.

Fontos megjegyeznünk, hogy a jelenlegi intézkedések értelmében a mozikat a 18 éven  védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők látogathatják, a 16-18 év közötti korosztály kísérő nélkül érkezhetnek, amennyiben van oltási kártyájuk. Azok a 18 év alatti nézők, akik nincsenek beoltva kizárólag oltási igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel ülhetnek be.

Az oltásról szóló igazolást a pénztáraknál, illetve a jegy kezelésekor is fel kell majd mutatni.