73% 38 szavazat
Hét kis véletlen

Hét kis véletlen

Hét kis véletlen
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
11
Szereplők (11)
13
Képek (13)
1
Videók (1)
8
Érdekességek (8)
Díjak
1
Filmkritika (1)
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Gertrúd egy középkorú zenetanárnő, aki úgy érzi, válságba került az élete, és belefáradt a restaurátor férjével és tinédzser fiával töltött monoton hétköznapiságba. Egy nap azonban minden megváltozik, amikor feltűnik egy régi diákja, Albán, aki fenekestül felforgatja az életét. Gertrúd számára… Több


Rendező: Gothár Péter
Forgatókönyvíró: Németh Gábor , Bognár Péter
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2021.05.20.
Gothár Péter
Mészáros Máté
Rezes Judit
Börcsök Olivér
Mészáros Blanka
Gothár Péter
Mészáros Máté
Mészáros Máté
Mészáros Blanka
Rezes Judit
Börcsök Olivér
Rezes Judit
Mészáros Blanka
Börcsök Olivér
Mészáros Blanka
 
2024.01.24 Tomipapi Nézhetetlen

legújabb vélemény

Borzalmas! Olyan mesterkélten mondják a szöveget, mintha felolvasnák lélek nélkül. Nézhetetlen. Szinkronizálni kellett volna. Mert a magyar szinkron színészek, valahogy élettel telibb módon tudják a szövegeket elmondani. Ez így nézhetetlen. Csak az igénytelen szemlélők tudják magukévá tenni a filmet!

0
 
2021.05.20 JollyDzsé

Nekem már nagyon hiányzott egy ilyen film, ami a történetében mer egy kicsit összetettebb lenni. Jól néz ki, érdekesek a karakterek, és még a színészi alakítások is teljesen rendben vannak.

2
 
2021.05.03 valaja

Meglepően érdekes film, ami olyan kérdéseket feszeget, amelyek elgondolkodtatóak. Ajánlom, főleg ha nem akciódús lövöldözésre vágyik az ember.

2
 
2021.05.20 sincifinc

Különleges film, többrétegű mondanivalóval, zseniális humorral. Nagyon kell figyelni, hogy a párbeszédek mögöttes tartalmát követni tudja és megértse az ember (vagy többször megnézni a filmet :) ).

2

A film 1 543 267 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 860 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1
 

A film hivatalos plakátját Frank Rizzo készítette.Szerző: hp

#2
 

A filmet a Sevillai Filmfesztivál Új hullámok elnevezésű versenyprogramjában is bemutatták. Szerző: hp

#3
 

A Hét kis véletlen világpremierje az A-kategóriás Varsói Nemzetközi Filmfesztivál Szabad szellem címre keresztelt versenyszekciójában volt 2020. október 10-én. Szerző: hp

#4
 

A film mellékszerepeiben a Színház- és Filmművészeti Egyetemen számos elsőfilmes diákja is feltűnik.Szerző: hp

#5
 
(2021. 01. 08.)
Nem lehet elszökni onnan, ahol senki sem tartóztat
A legújabb film intelligens asszociációlánca, humora, bravúros képi megoldásai, intenzív atmoszférája ellenére felvetődik a kérdés, hogy ért-e, meglátott-e valamit napjaink állapotának lényegéből Gothár oly lényeglátó pontossággal, mint korábbi munkáiban. Több