Gertrúd egy középkorú zenetanárnő, aki úgy érzi, válságba került az élete, és belefáradt a restaurátor férjével és tinédzser fiával töltött monoton hétköznapiságba. Egy nap azonban minden megváltozik, amikor feltűnik egy régi diákja, Albán, aki fenekestül felforgatja az életét. Gertrúd számára… Több

73 Hét kis véletlen (2020)
Borzalmas! Olyan mesterkélten mondják a szöveget, mintha felolvasnák lélek nélkül. Nézhetetlen. Szinkronizálni kellett volna. Mert a magyar szinkron színészek, valahogy élettel telibb módon tudják a szövegeket elmondani. Ez így nézhetetlen. Csak az igénytelen szemlélők tudják magukévá tenni a filmet!
Nekem már nagyon hiányzott egy ilyen film, ami a történetében mer egy kicsit összetettebb lenni. Jól néz ki, érdekesek a karakterek, és még a színészi alakítások is teljesen rendben vannak.
Meglepően érdekes film, ami olyan kérdéseket feszeget, amelyek elgondolkodtatóak. Ajánlom, főleg ha nem akciódús lövöldözésre vágyik az ember.
A film 1 543 267 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 860 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
A film hivatalos plakátját Frank Rizzo készítette.