Hétvégi filmpremierek: Erről az 5 újdonságról nem érdemes lemaradnod (mozi és streaming, 25. hét)

Csütörtök lévén ideje körülnézni a mozik és streaming-szolgáltatók kínálatában, milyen újdonságokra készülhetünk az előttünk álló hétvégére. Az alábbi listán öt új filmet mutatunk nektek, amelyek közül kettő ma a mozikban debütál, egy a Netflix, kettő pedig a Telekom TVGO kínálatába érkezik meg szintén ma vagy holnap. A listán két romantikus vígjáték mellé egy akciófilm és két thriller is található.

#5

75 Eltűnt  (2023)

(11) (3)

dráma | thriller

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Miután édesanyja (Nia Long) eltűnik, miközben új barátjával Kolumbiában nyaral, June (Storm Reid) úgy érzi, hogy a bürokratikusan működő hatóságok semmit sem tesznek az... több»

Mit tehet egy kamaszlány, ha az anyja nem jön haza dél-amerikai nyaralásából? Azt, amit minden kamasz tenne: ha utána menni nem is tud, a neten kezd keresni. És az legalább olyan izgalmas és veszélyes terep, mint a valóságos élet. Grace az anyja nyomában járva egyre mélyebbre merül a net sötét bugyraiba, és egyre furcsább, meglepőbb és riasztóbb tényekre talál. Lassacskán el kell fogadnia, hogy körülötte senki sem az, akinek hitte, senki sem azt mondta eddig, ami a valóság, és az anyja sem az a kedves, visszafogott háziasszony, aminek ő gondolta. A net mindent megőriz. És Grace számítógépének képernyőjén sorra lelepleződnek a titkok – míg végül már a lány sem érezheti magát biztonságban… Holnaptól a TelekomTVGO-n.
#4

40 Telitalálat  (2023)

(2)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy nagy visszhangot kiváltó kirúgást követően Jenna visszatérése a divatszakmai karrierjéhez zátonyra fut, amikor belezúg egy sármos, sokkal fiatalabb munkatársba, aki... több»

Egy nagy visszhangot kiváltó kirúgást követően Jenna visszatérése a divatszakmai karrierjéhez zátonyra fut, amikor belezúg egy sármos, sokkal fiatalabb munkatársba, aki történetesen a főnöke fia. Miközben a szikrák csak úgy repkednek, Jennának el kell döntenie, hogy kockáztat-e mindent egy titkos románcért. Mától a Netflixen.
#3

68 Pearl  (2022)

(10) (8)

horror

Telekom TVGO

Pearl eredettörténete, amely bemutatja, miként vált azzá, akit az X című filmben megismerhettünk.

A 2022-es X című horror előzménytörténete. Pearl lebénult apjával, mostohaanyjával és mostohahúgával él egy farmon az első világháború idején. Ő gondozza az apját, de közben szebb életről álmodozik. Egy nap elmegy a városba, ahol a moziban megismerkedik a gépésszel. Beleszeret és elhatározza, hogy megszökik vele otthonról. Erről a mostohaanyja hallani sem akar, de ez nem olyasmi, amiben bárki megakadályozhatná Pearlt... Mától a TelekomTVGO-n.
#2

64 Kandahár  (2023)

(10) (2)

akció | thriller

Tom Harris (Gerard Butler) a CIA beépített ügynöke, aki éppen a Közel-Keleten látja el a feladatát. Amikor azonban titkos hírszerzési információk jogtalanul kerülnek... több»

Röviddel azután, hogy szabotázsakciót hajt végre egy iráni nukleáris reaktoron, Tom Harris CIA-ügynök fotója felbukkan a híradásokban – köszönhetően egy informátornak, aki leleplezi az amerikai hírszerzés érintettségét az erőmű megsemmisülésében. Az információt közzétevő riportert őrizetbe veszi az iráni Forradalmi Gárda, s Tomnak innentől kezdve 30 órája marad, hogy elérje a kandahári leszállóhelyet Afganisztánban. Mától a mozikban.
#1

69 Barátnőt felveszünk  (2023)

(30) (4)

vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO

Maddie (Jennifer Lawrence) szerencsétlenül járt, el fogja veszíteni a házát, és egy bírósági végzéssel kell szembeszállnia, hogy visszakapja a vagyonát – kezdve az... több»

Maddie-re rászállt az adóhatóság, elvitték az autóját és már a házát is kinézték maguknak. Sürgősen pénzt kell szereznie. Viszont nem talál normális melót. Ja, de mégis – csak éppen az őrültség. Ráakad egy apróhirdetésre, amelyben gyereküket majomszeretettel féltő szülők, „barátnőt” keresnek magának való fiuk mellé, mielőtt egyetemre menne. Maddie vállalja a feladatot, és nem akar félmunkát végezni. Azt hiszi, könnyű dolga lesz. Ő rámenős, nyomulós, vad. A fiú őrjítően tartózkodó, érthetetlenül szemérmes és nevetségesen tapasztalatlan. Később már rémült is. Maddie nem hagyja magát. A srác sem. De azért lesz pár közös kalandjuk. Mától a mozikban.