2019.05.17   szerző: csd   hozzászólások: 0

Egy teljesen új szintre emelte a borzongást James Wan a 2004-ben mozikba került Fűrésszel. A ma már szinte kultikusnak számító horrorfilm azóta több folytatást is megélt, amelyek a későbbiekben sajnos kevésbé tudták hozni az első rész eredeti hangulatát.

Hivatalos, jön a Fűrész-reboot, megvan a premierdátum!A kép forrása: Movieweb

A napokban adott interjút Joe Drake, a Lionsgate stúdió elnöke a jelenleg is zajló Cannes-i Filmfesztiválon. Drake elárulta, hogy gőzerővel dolgoznak a Fűrész rebootján, a munkálatokban ráadásul forgatókönyvíróként és producerként Chris Rock is részt vesz.

„Amikor Chris felkeresett minket, és elmondta az elképesztő ötleteit a filmmel kapcsolatban, mindannyian azonnal benne voltunk a dologban” jegyezte meg Drake.

Az már most biztosan tudható, hogy a rendezői széket Darren Lynn Bousman foglalja majd el. Chris Rock mellett pedig a 2004-es Fűrész forgatókönyvírói, Pete Goldfinger és Josh Stolberg is részt vesznek a munkálatokban.

Bár a film cselekményével kapcsolatban egyelőre nincsenek további információk, az új Fűrész várhatóan 2020. október 23-én érkezik majd a mozikba.

87 Fűrész  (2004)

horror | misztikus | thriller

Egy kegyetlen, rejtőzködő és önjelölt erkölcscsősz az élet értékére szeretné megtanítani embertársait úgy, hogy lehetetlen helyzetekbe hozza őket. Előre kiszemelt... több»