Hivatalos: Jön az Amerikába jöttem 2!

Végre beigazolódott, amiről hosszú hónapok óta pletykáltak Hollywoodban: Eddie Murphy visszatér pályafutása egyik legikonikusabb szerepéhez.

Több mint harminc évvel az Amerikába jöttem első része után végre elkészül a kultikus vígjáték folytatása, természetesen Eddie Murphy főszereplésével, írja a Deadline.

A projekt előkészítése ráadásul már rég túlvan az előkészületi fázison, ugyanis a portál értesülései szerint a filmhez már meg is találták az ideális rendezőt Craig Brewer (Gumiláb) személyében. A forgatókönyvet az eredetit is jegyző  David Sheffield és Barry W. Blaustein írták, ezt az anyagot kapta meg Kenya Barris (Feketék Fehéren), hogy dolgozza át és véglegesítse a szkriptet.

Az Amerikába jöttem 2 története szerint, amikor Akeem herceg tudomására jut, hogy született egy fia az Egyesült Államokban, visszatér a tengerentúlra, hogy személyesen is megismerje gyermekét. Azonban a srác, ahogy annak idején ő maga is, semmiképp sem nevezhető ideális trónörökösnek.

Bár Murphy egy közelmúltban adott interjúban elmondta, hogy örülne, ha a teljes stáb visszatérne a második részre, a további visszatérők személyéről azonban nincsenek hivatalos információk.