Hivatalosan is megváltoztatta a nevét a Reszkessetek betörők! sztárja, Macaulay Culkin

Emlékszetek még az aranyos kis srácra és a nevére a Reszkessetek, betörők-ből? A film megjelenése óta évek teltek el, a színész magánéletével pedig kapcsolatban számtalan botrány robbant ki.

Macaulay Culkinról van szó, aki a közelmúltban újabb bizarr dologgal jelentkezett. A sztár az egyik közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy nevét hivatalosan is megváltoztatta. Culkin korábban már posztolt arról, hogy középső neve eléggé furán hangzik, így rajongóihoz fordult, hogy segítsenek számára egy újat találni.

A rajongók pedig szavaztak, sőt maga Jimmy Fallon a színésszel készített interjúja során is részt vett a voksolásban. Azóta pedig eredmény is született, így Macaulay Culkin középső neve hivatalosan Macaulay Culkin lett. A színész teljes neve tehát: Macaulay Macaulay Culkin Culkin

Úgy tűnik, Culkin az utóbbi időben vissza-visszatér a nagyobb nyilvánosság elé, legutóbb például a Google reklámjában volt látható legismertebb szerepében, Kevin McCallisterként, amiről korábban mi is hírt adtunk.