Holtan találták a szállodai szobájában az ikonikus komikust, Bob SagetetA kép forrása: ABC

65 éves korában elhunyt a népszerű komikus, a Bír-lak (Full House) sztárja, Bob Saget.

A színészt az orlandói Ritz-Carlton szállodai szobájában találták holtan, közölte az Orange megyei seriffhivatal. A halál okát nem hozták nyilvánosságra, de a hírek szerint nem volt jele idegenkezűségnek. A Bír-lak sztárja épp turnézott, vasárnap hajnali 3:45-kor egy szelfit is tweetelt arról, hogy milyen jól sikerült a fellépése.

"A nyomozók nem találtak bűncselekményre vagy droghasználatra utaló jeleket" - közölték a tisztviselők. A helyi rendőrség és a tűzoltóság vasárnap délután 4 óra körül érkezett a szállodához, miután a szálloda biztonsági emberei megtalálták a komikust a szobájában - írja a TMZ, amely elsőként számolt be a halálhírről. 

Saget családja közleményt adott meg, melyben azt írják, hogy "lesújtotta" őket halálhír. "Ő volt a mindenünk, és szeretnénk, ha tudnák, mennyire szerette a rajongóit, mennyire szeretett élőben fellépni és nevetéssel összehozni az embereket az élet minden területéről" - áll a család közleményében.

Saget a világhírnevet az ABC Bír-lak című sorozatának köszönheti, melyben 1987-től 1995-ig játszott John Stamos, valamint Mary-Kate és Ashley Olsen mellett. Danny Tanner szerepét újra eljátszotta a Netflix Fuller House című rebootjában, amely 4 évig futott és 2020-ban ért véget.

Az 1956-ban Philadelphiában született Saget 1977-ben, mindössze 20 évesen, a Temple Egyetem hallgatójaként Oscar-díjat kapott a Through Adam's Eyes című fekete-fehér dokumentumfilmjéért, amely bátyja súlyos autóbalesete utáni arcplasztikai műtétjéről szólt.

Első vígjátékfilmjét 1998-ban rendezte Bérbosszú Bt. - Megfizetünk, ha megfizetnek címmel, Norm MacDonald és Artie Lange főszereplésével, amely azóta kult klasszikussá vált. Az Így jártam anyátokkalcímű CBS-sorozatban ő volt a jövőbeli Ted Mosby narrátora.

2014-ben jelentette meg önéletrajzi könyvét, a Dirty Daddy: The Chronicles of a Family Turned Filthy Comedian címmel.

A színészt a rajongók, kollégák és barátok mellett felesége, Kelly Rizzo és 3 gyermeke gyászolja.

11 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG