Hiába próbálja meg a Marvel a lehető legnagyobb titokban tartani a Fekete Özvegy-filmet, a színésznőt a lesifotósok máris kiszúrták Európában.

Megkezdődtek a Fekete Özvegy mozifilm forgatási munkálatai a norvégiai Orstában. A Marvel produkció főszereplőjét egy magángépről leszállva kapták lencsevégre, miután beszállt egy VIP utasszállító cég sötétített üvegű autójába, de a fotós kiszúrta a forgatási helyszínen parkoló buszon látható Blue Bayou feliratot is, mely a Scarlett Johansson főszereplésével és produceri közreműködésével készülő film munkacíme.

 Egy helyi norvég lap, a Sunnmorsposten megerősítette, hogy a forgatás a környéken fog zajlani júniusban. A munkálatok nagy részének az Egyesült Királyság-beli Pinewood Studios ad majd otthont, de a stáb biztosan el fog látogatni Budapestre is, melyben a Marvel-filmekben elhangzó Fekete Özvegy múltjára irányuló utalások miatt jó eséllyel önmagát alakítja majd.

A Marvel következő filmje a harmadik fázist végleg lezáró Pókember: Idegenben lesz, melyet jövőre a Fekete Özvegy követ majd, azonban a film történetéről egyelőre nincsenek információk.

A Johansson mellett feltűnik majd a filmben Rachel Weisz, Florence Pugh és David Harbour is, aki épp a napokban erősítette meg, hogy szerepet kapott a produkcióban, és esélyes, hogy valamelyik X-Men hősként láthatjuk majd a vásznon. A rendezői széket a Lore direktora, Cate Shortland foglalhatja el.