Ryan Gosling legújabb filmszerepe miatt a rajongók kétszer is felkapták a fejüket.

A színészt hosszú fürtökkel és borzas szakállal kapták lencsevégre, miközben legújabb filmjét, a A kaszkadőr-t forgatta csütörtökön Sydneyben.

A kanadai születésű színész fekete farmert, fehér inget, piros kabátot és hátulról fordított baseball sapkát viselt a drámai jelenethez, amely egy ötemeletes parkolóház tetején állva játszódik. Egy ponton Gosling sötét napszemüveget vett fel, miközben a levegőben ugrált.

A film, amelyben Emily Blunt is szerepel, és amelyet a John Wick rendezője, David Leitch irányít, a 80-as évek azonos című tévésorozatán alapul. A sorozat, amelynek főszereplői Lee Majors és Heather Thomas voltak, egy filmes kaszkadőrről szólt, aki fejvadászként dolgozott, amikor a filmes munkák nem mentek jól. A sorozat 1981 és 1986 között futott.

A fotókból ítélve Goslingnak sikerült kimosnia az összes peroxidot, amit a 2023-as Barbie című film Ken szerepéhez kapott, amelyben Margot Robbie-val játszik. Gosling, legalább egy rajongót a sarkában tudhatott, méghozzá régi partnerét, Eva Mendest, aki akkoriban megosztotta a képet az Instagramon. "So. F. Funny. So. F. Good. Annyira kib*szott izgatott vagyok, hogy ezt látjátok. #Thatsmyken" - írta annak idején, a nagy port kavart Ken kép alá Mendes.

A színész a "Wolfman" című filmhez is csatlakozott, amelyben egy vérfarkast alakítana, valamint a "Project Hail Mary" című filmhez, amelyben potenciálisan egy űrhajóst fog játszani.