Bár a színésznek bőven van miből válogatnia, egy kevésbé “elismert” filmjére esett a választása, melyben nem mellesleg egészen parádésan alakított. 

Hugh Grant a napokban adott interjút a Vanity Fair-nek, melyben számos téma került terítékre, köztük az is, hogy melyik filmjét tartja a színész karrierje legjobbjának. A többnyire romantikus vígjátékokban brillírozó Grant azonban nem ezek közül jelölt meg egyet, szerinte ugyanis a legjobb filmje nem más, mint a Paddington 2.

Bár a döntése meglepőnek tűnhet, tény, hogy a Paddington második részében nyújtott alakítása külső szemmel is valóban nagyszerű, és szakmai berkekben is méltatlankodásra adott okott, hogy az Oscaron mintha tökéletesen megfeledkeztek volna a filmről. 

“Őszintén azt hiszem, hogy a Paddington 2 lehet a legjobb film, amiben valaha játszottam” - mondta el a színész, és van is igazság a dologban. 

A Paddington 2-t imádták a kritikusok, a RottenTomatoes-on továbbra is 100 százalékon áll, míg a nézői értékelés ugyanitt 88 százalék, ennek ellenére a filmet 2018-ban egyetlen kategóriában sem jelölték Oscarra és Gloden Globe-ra.

Nektek melyik a kedvenc filmetek Hugh Granttől?