Hugh Jackman már azelőtt elkötelezte magát, hogy újra eljátssza Rozsomákot a harmadik Deadpool-filmben, mielőtt még az ügynöke tudomást szerzett volna egyáltalán a felmerülő lehetőségről és a színész döntéséről...

Deadpool & Rozsomák főszerepe kapcán Jackman elmondta, hogy többé-kevésbé spontán döntött úgy, hogy újra eljátssza Rozsomákot, miután a karaktert a 2017-es Logan - Farkas című filmben már - akkoriban úgy volt - végleg megölték.

Jackman az Empire-nek azt nyilatkozta, hogy az új Deadpool rész: "Rozsomák különböző oldalait mutatja majd meg, amelyeket eddig még nem láttunk a korábbi filmekben."

Akkor mégis, hogy történhetett ez...?

"Úton voltam, épp vezettem, és szó szerint, mint egy villámcsapás, jött ez az érzés mélyen a zsigereimben, hogy ezt a filmet Ryan Reynolds-al meg akarom csinálni" - mondta Jackman - "Hogy Deapdool és Wolverine együtt legyen. Esküszöm, amikor azt mondtam, hogy végeztem, tényleg azt hittem, hogy végeztem. De a szívem mélyén, mióta megláttam a Deadpool első részét, azt gondoltam: 'Ez a két karakter együtt kell legyen'. Tudtam, tudtam, hogy a rajongók ezt akarják, mióta felvettem a karmokat, az emberek erről a kettőről beszéltek. Szóval, ez mindig is ott volt, egyszerűen tudtam."

"És szó szerint alig vártam, hogy megérkezzek" - folytatta - "Amint megérkeztem, azonnal felhívtam Ryant. És csak annyit mondtam, hogy 'Csináljuk meg'. Mintha nem is hívtam volna fel az ügynökömet, senkit. Fel kellett hívnom az ügynökömet, és azt mondtam: 'Ó, egyébként épp most köteleztem el magam egy filmre'".

A reakciók és a szép mentés az idővonal variálásával

Kezdetben nem mindenki volt elragadtatva az ötlettől, hogy Jackman visszatérjen Rozsomákként. A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige a hónap elején megerősítette az Empire-nek, hogy eredetileg óva intette Jackmant attól, hogy újra eljátssza a karaktert.

"Azt mondtam: 'Hadd adjak egy tanácsot, Hugh. Ne gyere vissza" - mondta Feige - "Neked volt a történelem legnagyszerűbb befejezése a Logannel. Ezt nem szabad visszacsinálnunk.""

Ami végül Feige-t végül is elvezette Jackman visszatérésének megértéséhez, az az volt, hogy a színész már nem azt a Logan/Wolverine verziót fogja játszani, amit a közönség megszeretett a különböző X-Men-filmekben. 

"Az egész a Marvel-világban alkalmazott eszköz miatt van, amivel az idősíkokat mozgatják" - mondta korábban Jackman a SiriusXM-nek a visszatérésről - "Most visszamehetünk, mert, tudod, ez a tudomány. Így nem kell elcsesznem a Logan idővonalát, ami fontos volt számomra. És azt hiszem, valószínűleg a rajongóknak is." 

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»