Hugh Jackman végleg kiszállA kép forrása: Twentieth Century Fox Film Corporation

A színész az Instagramján közzétett fotóhoz írt megjegyzése szerint a Logan - Farkas lesz az utolsó film, melyben Rozsomák szerepében láthatjuk.

Hugh Jackmanlegutóbbi Instagram posztja szerint hamarosan végleg kiszáll az X-Men franchise-ból.

"Rozsomák... Még egyszer utoljára. H.J." - írta színész.

Jackman 2000 óta hét X-Men filmben öltötte magára Rozsomák szerepét, beleértve a X-Men: Az elsők cameoját is. A bejegyzés tanúsága szerint az egyelőre hivatalos cím nélküli, 2017. március 3-án debütáló Logan - Farkas-ban öltheti utoljára magára a kultikus képregénykarakter  szerepét. Ezek szerint akár három további X-Men filmben is láthatjuk majd, ugyanis – bár a hivatalos bejelentésre még nem került sor – jó eséllyel szerepelni fog a 2016. május 27-én érkező, az 1980-as években játszódó X-Men: Apokalipszisben is, és a híresztelések szerint egy cameo erejéig a Deadpoolban is feltűnhet.

A Logan - Farkas rendezői székére James Mangold a legesélyesebb, míg a forgatókönyvet David James Kelly írja. Bár a film főszereplőinek kilétéről egyelőre nem sokat tudni, Patrick Stewart azonban az Oregon Live-nak adott interjújába elárulta, hogy Xavier professzor szerepében viszontláthatjuk őt a produkcióban.

Nem Jackman az egyedüli színész, aki bejelentette távozását. Épp múlt héten számoltuk be arról, hogy a X-Men: Apokalipszissel  Jennifer Lawrence is kiszáll a franchise-ból.