Harrison Ford és Phoebe Waller-Bridge igazán szoros kapcsolatot alakítottak ki az Indiana Jones és a sors tárcsája forgatásán.

Minderről maga a színésznő beszélt az Entertainment Weeklynek adott friss interjúban. “Állandóan szívattuk egymást, és persze nagyon jól szórakoztunk. Nagyon különleges dolog együtt dolgozni Harrison Forddal. A munkamorálja nagyon a helyén van és rendkívül fegyelmezett” - mondta Waller-Bridge.

A színésznő elmondása szerint az egyik legemlékezetesebb “csínytevése” az volt, hogy Harrison Ford-maszkot adott néhány stábtagnak, amelyet ő maga is felöltött, majd úgy bújt el színésztársa lakókocsijában, hogy végül alaposan ráijesszen.

“Tudom, hogy igazából ráhoztam a frászt, még akkor is, ha csak néhányat pislatontt, majd azt mondta, ‘Húzz a fenébe a lakókocsimból’” - mesélte Waller-Bridge, majd hozzátette, hogy ezt a kis “meglepetést” nem sokkal később Ford hasonlóképpen viszonozta.

A James Mangold rendezésében készült negyedik Indiana Jones-filmben Ford a saját elmondása szerint utolsó alkalommal formálja meg az ikonikus karaktert, a film csütörtöktől a hazai mozikban is megtekinthető, a további szerepekben pedig érkezik Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, John Rhys-Davies és Thomas Kretschmann

akció | kaland

1969-ben Indiana Jones döntő pillanathoz érkezik az életében. Miután több mint tíz éven át tanított a New York-i Hunter College-ban, a neves professzor és régész, aki szerény... több»